Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του πελάτη/ χρήστη των υπηρεσιών του παρόντος ιστοχώρου υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

 

Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των πελατών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η χρήση/επίσκεψη στον παρόντα ιστοχώρο συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα (όνομα, e-mail, ταχ. διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π), που δηλώνει ο πελάτης/χρήστης οπουδήποτε στις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοχώρου, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές του με την εταιρεία μας, την επικοινωνία και ενημέρωση των πελατών μας και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της εταιρείας μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του sandals.com.gr, που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τη sandals.com.gr, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.oποιαδήποτε απορία, αναφορά, ένσταση ή δήλωση, που σχετίζεται με αυτά τα θέματα, παρακαλούμε να αποσταλεί εγγράφως στο info@sandals.com.gr. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο πελάτης/χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Η Επιφύλαξη δικαιωμάτων διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοχώρου, καθώς και τους όρους χρήσης του παρόντος συμφωνητικού άνευ άλλου τινός, οποτεδήποτε κριθεί αυτό αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, μόνο με την απλή ανακοίνωση και ανάρτηση της όποιας αλλαγής, προσθήκης, διαγραφής ή τροποποίησης στον παρόντα ιστοχώρο. 

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της.

 

Το sandals.com.gr  ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

 

Το sandals.com.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

 

Το sandals.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

 

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά (πχ ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

 

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία αυτού. Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.


Ε. Εφαρμοστέο δίκαιο – Δωσιδικία

i) Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Η κήρυξη ενός όρου ή διάταξης του παρόντος ως παρανόμου, ανίσχυρου ή μη εκτελεστού ουδόλως σημαίνει την ακυρότητα ή τη μη εφαρμογή των υπολοίπων.

 

ii) Για κάθε διαφορά, που τυχόν προκύψει εκ της παρούσας σύμβασης, αρμόδια κατά τόπο ορίζονται τα Δικαστήρια της  Ι.Π.Μεσολογγίου.

 

iii) Κάθε ένσταση, άρνηση, δήλωση ή αναφορά, που αφορά τους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης, την εταιρεία μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καθώς και τον παρόντα ιστοχώρο πρέπει να γίνεται εγγράφως και να μας αποστέλλεται ηλεκτρονικά info@sandals.com.gr.